AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 15:21
Det trækker op til et skifte: Arsenal-emnet Carrasco vil hjem til Europa

Yannick Carrasco har bekræftet, at han ønsker at forlade Kina til fordel for at komme hjem til Europa.


I slutningen af februar 2018 tog Yannick Carrasco et noget overraskende valg ved at forlade Atlético Madrid for at søge lykken i Kina, hvor Dalian Yifang stod klar med en stor kontrakt til belgieren. Nu vil han dog væk fra det asiatiske land igen.

- Hele verden ved, at jeg vil vende tilbage til Europa. Nu afhænger det af præsidenten, og jeg håber, han finder en løsning, fortæller den belgiske landsholdsspiller til den spanske avis, AS.

På det seneste er han blevet kraftigt rygtet til Arsenal, og der er angiveligt allerede en aftale på plads mellem de to parter, men det vil Yannick Carrasco naturligvis ikke kommentere på.

- Jeg kan ikke snakke om klubben. Nu er det ikke mig, der vælger, men min præsident. Han beslutter, om han lader mig gå eller ej, men jeg håber, jeg kan vende tilbage.

Den 25-årige kantspiller har tidligere spillet for Monaco og Atlético Madrid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED