Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 15:39
Det svageste led: Denne midterforsvarer ønsker Liverpool at erstatte

Melissa Reddy fra The Independent skriver, at når Liverpool beslutter sig for at signe en ny midterforsvarer, bliver det en erstatning for en af klubbens etablerede profiler.


Liverpool kommer formentlig ikke til at signe en ny midterforsvarer i dette transfervindue, men klubben er på udkig efter en eliteforsvarer i sommertransfervinduet, kan Melissa Reddy fra The Independent afsløre.

Og når The Reds før eller siden signer en ny midtstopper, er det meningen, at vedkommende skal være langtidserstatningen for Joel Matip.

Til trods for Matips mange kvaliteter er det nemt at se, hvorfor det netop er ham, Liverpool ønsker at erstatte. Siden han kom til klubben på en fri transfer fra Schalke 04 i 2016, har Matip misset mere end 60 Premier League-kampe på grund af skader.

Problemet har aldrig været hans præstationer, men evnen til at holde sig skadesfri, så Jürgen Klopp har kunnet stole på, at han ville stå klar igen og igen.

Selv i skrivende stund er der problemer, da det er tvivlsomt, hvorvidt midterforsvareren bliver klar til Manchester United-kampen søndag efter at have døjet med en skade siden slutningen af 2020.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED