Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:05:2021 17:34
Det sker rent faktisk: Eftertragtet Marseille-stjerne skifter til Mexico

Marseille offensive stjerne Florian Thauvin er nået til enighed med mexicanske Tigres.


Det ser rent faktisk ud til, at Marseille-stjernen Florian Thauvin, der har kontraktudløb til sommer, skifter til den mexicanske klub Tigres. Det erfarer Fabrizio Romano.

Marseille kanten har udviklet sig til en dygtig fodboldspiller, siden han floppede i Newcastle, der hentede franskmanden for dyre summer tilbage i 2016.
 
Den franske landsholdsspiller har bombet og assisteret på livet løs i Ligue 1, og derfor er det da heller ikke underligt, at flere engelske klubber er interesserede i at give spilleren et skud mere i Premier League.
 
Dette er særligt gældende, da Thauvin har kontraktudløb med Marseilles til sommer, men se nu ud til at blive umuligt for en Premier League klub at kapre spilleren.
 
Transferguruen Fabrizio Romano erfarer her til aften, at engelske klubber ender med en lang næse, da den mexicanske storklub Tigres ganske overraskende er nået til enighed med Thauvin.
 
Selvsamme Romano vidnede i går, at Tigres havde tilbudt spilleren femårig kontrakt, og denne femårige kontrakt virker nu allerede til at falde Thauvin ind.
 
Skulle Thauvin vælge at flytte til Mexico, vil han gå i landsmanden André-Pierre Gignac, der i 2015 foretog et identisk skifte.
 
Tigres samlede den dengang 29-årige angriber op, og han har frem til i dag været en kæmpe succes med i alt 149 mål i 260 optrædener for klubben.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED