AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2022 20:32
Det rene vanvid: 78 walisere afvist i lufthavnen inden VM-kamp

En del walisere kom aldrig videre fra lufthavnen denne fredag.


Der var muligvis en række walisere, der havde ønsket, at de ikke havde set kampen mellem Wales og Iran.

Men når man nu har købt billet og lejet sig ind på et hotelværelse, er det voldsomt ærgerligt at misse en kamp ved en VM-slutrunde.

Ikke desto mindre var det, hvad der skete for hele 78 walisere, som blev nægtet videre rejse fra lufthavnen i Dubai i De Forenede Arabiske Emirater til Doha i Qatar.

Det skriver det britiske statsmedie, BBC, som har talt med flere skuffede walisere.

Årsagen skyldes, at der var problemer med den såkaldte Hayya-app, som kræves i forbindelse med indrejse til Qatar.

Her var waliserne i første omgang blevet cleared, men godkendelsen gjaldt åbenbart ikke ifølge lufthavnens ansatte.

- Vi stod op klokken halv tre i morges for at rejse med taxa til lufthavnen til et fly, der skulle lette halv syv, men da vi ankom dertil, fik vi at vide af officials, at vores Hayya-kort var udløbet.

- Det er et helvede. Der var 13 af os fra Wales på det samme fly og som stod med det samme problem, og vi forsøgte at bevise, at vi var blevet godkendt til at rejse, selvom appen meddelte, at tilladelsen stadig var under anmodning.

- Folk fremviste e-mails, der fortalte, at deres kort var gyldige, blot for at finde ud af, at de så blev nægtet adgang, når de kom ankom til lufthavnen, lyder det ifølge BBC fra en walisisk tilhænger ved navn Harwey Price.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE