AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2021 12:04
Det ramler helt nu: Endnu en Sheffield-angriber skal i retten

Sheffield United angriberen Lys Mousset skal også en tur i retten.


De sociale medier har i de seneste dage været oversvømmet med en video, der viser Sheffield United angriberen Oli McBurnie slå en provokerende 'fan' ned på åben gade.

Skotten står i betydelige problemer, da han nu anklages for overfald, hvilket hverken er godt for hans eget eller hans arbjedsgivers navn.

Som om det ikke skulle være nok med en pinlig sæson og en anholdt spiller, så får Sheffield United nu minsandten en spiller mere, der skal sidde skoleret i en retssat.

Det drejer sig om McBurnies angrebskollega Lys Mousset, der skal afhøres for en episode tilbage den 4. januar.

Her kørte Mousset galt i sin Lamborghini, hvilket resulterede i en frontal kolision med en modkørende billist.

Heldigvis kom ingen involverede betydeligt til skade, men Mousset skal ikke desto mindre møde op i Sheffield Magistrates Court den 15. juni. 

Det beretter avisen The Star.

25 årige Lys Mousset skiftede til Sheffield fra Bounemouth tilbage i 2019, hvor han først nød en fornuftig debutsæson.

2020/21 sæsonen har dog været miserabel for franskmanden, der blot har spillet 11 Premier League kampe for The Blades, mens han endnu har til gode at score.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE