Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:07:2021 09:38
'Det passer ikke' - West Hams ejer anklages for at lyve

Det slår gnister mellem West Hams ene ejer og et konsortium der forsøger at købe The Hammers.


I sidste uge fortalte vi historien om at et konsortium havde forsøgt at byde på West Ham.

Det fik West Hams ejere til at gå ud og kaste bejlerne under bussen. 'De var slet ikke interesserede i fodbolden' lød det fra den ene ejer, David Sullivan.

Men dét var dråben der fik bægeret til at flyde over for manden bag buddet på The Hammers, Philip Beard.

På Twitter har han svaret igen i et lang tweet, hvor han går i rette med flere af Sullivans udtalelser, blandt andet om buddet, som Sullivan mente at bejlerne ikke kunne bevise at de havde råd til at lægge.

Men ifølge Beard, der står i spidsen for det interesserede konsortium, havde man fremlagt et bud, samt bevis for at man havde midlerne til et køb af West Ham United. Ovenikøbet efter at have lagt et bud i den størrelsesorden som Sullivan havde bedt om.

Beard fortæller ydermere at Sullivan ikke var interesserede i konsortiets fodboldstrategi, men udelukkende prisen, hvilket får Sullivans udtalelse om at 'de slet ikke var interesserede i fodbolden' til at se temmelig uærlig ud.

Skulle man tro at det så var det, så kan man godt tro om igen. Beard og konsortiet han repræsenterer vil fortsat gå benhårdt efter at købe West Ham United fra David Gold og David Sullivan.

Måske det var på tide at lægge den krigeriske tone på hylden og finde den konstruktive dialog frem, hvis det skal blive til noget.

 

Du kan læse hele udtalelsen fra Philip Beard lige her

Billede

Billede

Billede


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE