AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2021 10:17
- De var slet ikke interesserede i fodbolden

West Hams nuværende ejere har takket nej til at sælge klubben til et konsortium.


Ellers tak. Sådan lød det fra West Hams ejere David Sullivan og David Gold, da den tidligere QPR-ejer, Phillip Beard, forsøgte at smide et købstilbud på bordet for West Ham United på vegne af et konsortium.

Det beretter The Athletic.

Buddet beskrives som sådan, slet ikke som et bud, men snarere som en form for forespørgsel. Alligevel mente West Hams ejere ikke at det var i fansene eller aktionærernes interesse at sælge klubben.

Den ene ejer, Sullivan, forklarer at han ikke så noget bevis for at konsortiet, der kontaktede klubben, overhoved havde finanserne. 

- De havde ingen interesse i fodbold-delen og så det kun som en form for ejendom. Det var en ejendomshandel, ikke en fodboldhandel for dem, siger Sullivan til The Athletic.

Sullivan afslutter med at fortælle, at ejerne ikke har nogen intention om at sælge klubben, men at de ofte bliver kontaktet af 'skøre og vidunderlige' mennesker uden forstand på fodbold, der gerne vil købe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE