Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 15:37
Det ligner et farvel: United-profil nægter at forlænge med klubben

ESPN erfarer, at Eric Bailly ikke ønsker at forlænge sin kontrakt, så længe han ikke kan se frem til mere fast spilletid.


Eric Bailly er klar til at afvise det seneste kontrakttilbud fra Manchester United for i stedet at søge et sommerskifte på grund af manglende chancer fra start, erfarer ESPN.

Kilder fortæller til mediet, at ivorianeren er frustreret over at blive fravalgt af Ole Gunnar Solskjær, som gang på gang foretrækker Victor Lindelöf frem for afrikaneren.

Og så længe den spillemæssige situation ikke ser ud til at ændre sig, vil Bailly ikke sætte sin underskrift på en ny kontrakt med klubben. Og det kan betyde et salg til sommer.

For efter denne sæson vil Bailly kun have 12 måneder tilbage på sin kontrakt, og når han signalerer, at han ikke ønsker at forlænge, vil De Røde Djævle formentlig sælge ham, mens de stadig kan tjene en solid skilling på ham.

Der skulle være rigeligt med interesse i Bailly fra både spanske og italienske klubber.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED