AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 15:57
Det lærte vi af Premier League: Arsenal kan bare ikke vinde på Old Trafford

15. spillerunde i Premier League er færdigspillet, og det er tid til at gøre status over, hvad vi lærte af den forgange runde.


Der er blevet spillet 10 kampe fordelt over tirsdag og onsdag i denne uge, og det er nu tid til at se på nogle af de ting, som vi kunne lære af den netop overståede runde.

Arsenal er blevet bedre – men vinde på Old Trafford kan de ikke

Det er 20 kampe siden, at Arsenal senest har tabt en kamp. Men det er næsten – kun næsten – lige så mange år siden, at de sidst vandt en Premier League-kamp på Old Trafford. Onsdag aften blev det til 2-2 mod Manchester United i en kamp, hvor Arsenal burde have trukket det længste strå. Det beviser, at the Gunners er blevet bedre, men at de samtidig fortsat ikke kan besejre Manchester United på udebane. Den seneste sejr var tilbage i 2006.

10 mand med masser af vilje er nok til at slå Crystal Palace

Det er ikke en lokalkamp som sådan, men der er alligevel ondt blod, når Brighton og Crystal Palace krydser klinger. Det gjorde de tirsdag aften, og her viste Brighton sig som det klart bedste hold. Crystal Palace fik ellers foræret en gylden mulighed, da Shane Duffy tabte hovedet og modtog et direkte rødt kort, inden der var spillet en halv time. Alligevel fik Brighton scoret to mål i undertal, og først 10 minutter før tid fik Crystal Palace reduceret til 3-1. 10 mand med masser af vilje var altså i stand til at besejre Roy Hodgsons tropper, som så gerne vil en hel masse. De har bare ikke evnerne.

Selv de bedste laver fejl

I weekenden præsterede Jordan Pickford en kæmpe fejl mod Liverpool, og onsdag aften leverede David De Gea så en endnu større fejl, da den spanske målmand fumlede et sløjt hovedstød i eget mål. Den slags er vi ikke vant til at se fra Manchester United-målmanden, selvom han da har været mere menneskelig end normalt denne sæson. Han fik dog løftet sig fra den store blunder, og han sørgede med flere store redninger for, at Manchester United kunne få point med fra kampen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED