Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:10:2021 08:10
Det første 'store' navn: 5 spillere, som Newcastle kan hente på fri transfer

Der er nogle store fodboldnavne, som i øjeblikket står uden klub, der kan være interessante for Newcastle.


Newcastle har fået nye ejere, og de har store ambitioner.

Amanda Staveley er en del af den nye ejerkreds, og hun har meldt ud, at de ønsker at vinde Premier League inden for det næste årti.

Der går lidt tid, før transfervinduet åbner igen, og derfor har vi været en tur forbi Transfermarkt, hvor vi har set nærmere på nogle af de spillere, som er kendt i international fodbold, men i øjeblikket står uden klub.

Nedenfor er der 5 bud på spillere uden en kontrakt, som kan være et emne for The Magpies.

5. Giovani dos Santos

Han blev spået til at have en kæmpe fremtid, da han spillede i Barcelona, men det enorme potentiale er aldrig rigtig blevet indfriet. Alligevel har han dog spillet i store klubber som Tottenham, Galatasaray og Villarreal. Senest har det været i den mexicanske klub, America, som han forlod i 2021. 

4. Paulinho

Tottenham og Barcelona har været nogle af de adresse, som han har spillet, men i de seneste år har den budt på den kinesiske og saudiarabiske liga for den 33-årige midtbanespiller. Han er for nylig blevet løsrevet fra sin kontrakt med Al-Ahli, og måske kan de saudiarabiske ejere se noget i at få en spillere, som senest har spillet i den saudiarabiske liga.

3. Hatem Ben Arfa

En gammel kending i Newcastle, som på sine bedste dage var en kæmpe stjerne. I dag er han 34 år og har senest spillet for den franske klub, Bordeaux, som han forlod efter sidste sæson.

2. Sebastian Giovinco

Over en fireårig perioder var den nu 34-årige italiener en stor stjerne i MLS for Toronto FC, som også resulterede i transferrygter til Europa, men han skiftede i stedet til Al Hilal i den saudiarabiske liga, som han forlod tidligere på året.

1. Dani Alves

Uden tvivl det største navn på listen over spillere uden kontrakt, men også den ældste. 38 år er den brasilianske højreback, og står i dag uden klub grundet økonomiske uenigheder mellem ham og Sao Paulo.

VIND FIFA-POINTS PÅ VORES INSTAGRAM-PROFIL HER:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE