AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 15:39
Det dobbelte, tak: Crystal Palace kræver kassen for Wan-Bissaka

Manchester United skal frem med ganske stor sum for at kunne få fingrene i Aaron Wan-Bissaka, for Crystal Palace vil stå stejlt i forhandlingerne.


Onsdag kunne London Evening Standard berette, at Manchester United ville indlede forhandlingerne med Crystal Palace via et bud på £25 millioner på Aaron Wan-Bissaka. Det er dog tilsyneladende en pris, som the Eagles kun vil grine af.

Crystal Palace har allerede vist en stærk intention om at holde på Wilfried Zaha ved at smække et £100 millioner prisskilt på ivorianeren, og heller ikke Aaron Wan-Bissaka får lov til at smutte billigt.

Således rapporterer den engelske lokalavis i dag, at Manchester United som minimum skal fordoble buddet på højrebacken for at have en mulighed for at indgå en aftale.

Med tre år tilbage af kontrakten med den engelske forsvarsspiller står Crystal Palace i en rigtig god forhandlingsposition, og der vil sandsynligvis også være andre klubber end Manchester United, der kan tænkes at have interesse i kometen, hvilket kun vil være med til at presse prisen i vejret.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED