Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 13:14
Det bliver et rungende "nej": Derfor kommer Alaba ikke til Liverpool

Melissa Reddy fra The Independent skriver, at Liverpool ikke kommer til at signe David Alaba.


David Alaba ender formentlig med at skifte til Real Madrid, selvom Liverpool forhandlede med den 28-årige østriger i sommer. Men allerede dengang skulle The Reds også have besluttet sig for at skrotte enhver ide om at signe Bayern München-stjernen.

Det skriver pålidelige Melissa Reddy fra The Independent.

For selvom Liverpools rekrutteringsafdeling skulle være imponeret over Alabas evner, så har man også vurderet, at østrigeren er for lav til at kunne klare sig i Premier League. Alaba er "kun" 1,8 meter høj, hvilket er henholdsvis 13 og 15 centimeter lavere end Virgil van Dijk og Joel Matip.

Derfor er Liverpool ikke overbeviste om, at Alaba kan udfylde rollen som midterforsvarer i den bedste engelske række. Til gengæld kunne østrigeren måske have givet Andy Robertson konkurrence om venstrebacken.

En del af appellen ved en spiller som Alaba er, at han er alsidig, men til posten som backup/konkurrent til Robertson endte Liverpool med at foretrække Kostas Tsimikas,  og det skulle have fjernet den sidste snert af interesse i Alaba.

Desuden er Alaba også nået en alder, 28, hvor Liverpool ville foretrække at signe en yngre spiller, skriver Reddy. Derfor fortæller en kilde fra Liverpool, at Alaba er et "rungende nej" i øjeblikket.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED