AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:07:2019 13:59
Desværre, Liverpool: United fører an i kampen om Lille-profil

Ifølge The Times er Manchester United i dialog med Lille om offensivspilleren Nicolas Pepe.


Med 22 mål og 11 assists var Nicolas Pepe i den forgangne sæson en af de varmeste spillere i den franske liga, og ivorianerens præstationer er ikke gået ubemærket hen. 

Hele sommeren er han blevet kædet sammen med adskillige storklubber, og i Premier League er han især blevet sat i forbindelse med Liverpool. 

Ifølge The Times har Liverpool dog nu fået seriøs konkurrence fra deres ærkerivaler Manchester United, som ifølge avisen er i dialog med Lille om offensivspilleren. 

De Røde Djævle ønsker at forstærke offensiven, og her har de udset sig Pepe som den ideelle spiller. 

Lille kræver angiveligt £70 mio. for ivorianerens underskrift, men det er ikke noget problem for Manchester United, som vil finansiere ivorianeren ved at sælge Romelu Lukaku til Inter. 

Udover Manchester United og Liverpool har Arsenal og Everton også vist interesse, men lige nu ligner Manchester United det bedst bud på Pepes kommende arbejdsgiver. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED