AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2022 11:24
Desværre Liverpool & United: Dortmund-stjerne i snak om ny kontrakt

Borussia Dortmund er i snak om ny kontrakt med deres stjerne.


Både Jude Bellingham og Youssoufa Moukoko bliver kraftigt rygtet til Premier League. 

Det ligner et skifte for førstenævnte til sommer, mens sidstævnte er i dialog om en ny kontrakt. 

Det melder Fabrizio Romano.

Både Liverpool, Manchester United, Bayern München og FC Barcelona har meldt sig interesseret i den 18-årige ombejlet komet, som p.t. er med Tyskland til VM.

Youssoufa Moukoko, der er den yngste Bundesliga-spiller nogensinde, da han på sin 16 års fødselsdag erstattede Erling Haaland i en kamp den 21. november 2020.

Dog udløber hans nuværende kontrakt med Die Schwarzgelbe allerede i sommeren 2023, og dermed er han i forhandlinger, om at blive på Signal Iduna Park. 

Transferguruen fortæller på sin Youtube-kanal:

- Efter hvad jeg har fået at vide, er der i øjeblikket stadig ikke nogen avancerede forhandlinger mellem Bayern og Youssoufa Moukoko, siger Romano.

- Det er stadig en åben situation. Moukoko taler med Borussia Dortmund, fordi Borussia Dortmund ønsker at forlænge hans kontrakt, også med den potentielle plan om at sælge ham på det rette tidspunkt, som de gjorde med Haaland, som de gjorde med Sancho, som de vil med Jude Bellingham. Så med en meget klar plan om at sælge ham på det rigtige tidspunkt. 
 
- Det er op til Moukoko, men i øjeblikket er der intet fremskredent med Bayern, og mange klubber er interesserede.

Moukoko har nettet seks mål og fire oplæg i 12 ligakampe i denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE