AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 17:33
Desværre, Arsenal: Sevilla er tæt på at hente Monchi tilbage

Den spanske klubs præsident har udtalt, at Sevilla er tæt på at hente Monchi tilbage, selvom det var forventet, at spanieren ville blive udnævnt til sportsdirektør for Arsenal.


Monchi forlod Roma tidligere på måneden, og alt tydede på, at spanieren ville overtage rollen som sportsdirektør i Arsenal efter Sven Mislintat.

De seneste rapporter fra Spanien peger dog i den modsatte retning. Sevilla har netop fyret træner Pablo Machin og udnævnt den forhenværende sportsdirektør Joaquin Caparros som midlertidig træner, og alt tyder på, at Monchi nu er på vej tilbage den spanske storklub.

Sevilla arbejder allerede på at inkorporere en sportsdirektør, og Monchi er vores bedste mulighed, fortæller Sevillas præsident, Pepe Castro ifølge blandt andre Gianluca Di Marzio.

Vi har kontaktet ham, og vi arbejder på at nå til enighed. Vi ønsker et projekt med Monchi, og begger parter er optimistiske.

Monchi skabte sit navn i fodboldverdenen for netop Sevilla, hvor han skabte stor profit ved at finde talenter som Dani Alves tidligt for senere at sælge dem videre for stor profit. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED