AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:05:2020 09:18
Desperate: United tilbyder ugentlig løn på 260.000 kroner for at holde talent fra Chelsea

Manchester United forsøger endnu at overtale Angel Gomes til at forlænge sin kontrakt.


Angel Gomes kommer stadig tættere og tættere på sit kontraktudløb med Manchester United den 30. juni, og Chelsea står på spring for at udnytte chancen til at signe den engelske U20-landsholdsspiller.

Manchester United er desperate for at forhindre det skifte, og skulle nu have tilbudt en forbedret kontrakt på £30.000 om ugen plus ekstra bonusser for optrædener, mål og vundne trofæer.

Det skriver The Sun.

Aftalen, Manchester United nu har tilbudt, minder på mange måder om den, som Tahith Chong underskrev for få måneder siden.

Pengene er én ting, men Gomes vil angiveligt gerne garanteres spilletid, da det hidtil kun er blevet til fem førsteholdskampe for The Red Devils.

Kontraktsagaen har stået på længe nu, og med under to måneder tilbage, før kontrakten udløber, bliver det spændende at se, hvad Gomes ender med at beslutte sig for.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE