AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2022 19:08
Derfor var Liverpool-legende på plads til Superliga-kamp

Til kampen mellem Randers FC og AaB, var en tidligere Liverpool-spiller at finde på lægterne.


Til en onsdagskamp mellem Randers FC og AaB i Superligaens mesterskabsspil, kunne man spotte Liverpool-legenden Robbie Fowler på kameralinsen.
 
I et interview med TV3 Sport, fortæller Liverpool-legenden, hvorfor han var til stede på Cepheus Park i Kronjyllands hovedstad.
 
- Helt grundlæggende elsker jeg at se fodbold, så hvor end jeg kan komme til det, vil jeg se det. Jeg vil gerne møde nye kulturer, nye kampe og nye stadioner, og bare møde folk.
 
- Så hvorfor ikke? Fodbolden her er god, og jeg har set det i mange år. Jeg har spillet mod mange danske klubber i min tid som Liverpool-spiller, siger Fowler til TV3 Sport.
 
Ifølge B.T. havde Robbie Fowler også mødtes med sin tidligere holdkammerat i Liverpool, den nuværende sportsdirektør i AGF, Stig Inge Bjørnebye.
 
De to tidligere Liverpool-spillere holdt ifølge avisen et møde på Café Victor i det indre København, hvor også agenterne Alan Hvedehave og Simon Friis deltog.
 
Robbie Fowler er i øjeblikket arbejdsløs manager, men han kunne godt overveje at tage et trænerjob i Danmark, hvor han har mange rosende vendinger at fortælle om det generelle niveau.
 
Der er dog ikke noget, der tyder på, at Fowler skulle være i spil til trænerjobbet hos AGF i tilfælde af en fyring af David Nielsen, siger Alan Hvedehave til B.T.
 
- Det er rigtigt, at Fowler og Stig Inge Bjørnebye mødtes i København onsdag, men det var en social snak. Der blev ikke talt om trænerjobbet i AGF, siger Hvedehave til avisen.
 
Du kan høre mere fra Robbie Fowler i videoen øverst i artiklen.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE