Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:07:2021 22:59
Der skal ikke være utilfredshed: United-stjerne står til ny kontrakt

Manchester United vil tilbyde Bruno Fernandes en ny kontrakt.


Manchester United har inden for den seneste uges tid præsenteret signing af Jadon Sancho samt en aftale med Real Madrid omkring Raphael Varane.

Næste store spørgsmål er Paul Pogba, hvis kontrakt udløber i 2022, men han er ikke den eneste.

Fabrizio Romano erfarer, at Manchester United også er i dialog med Bruno Fernandes om en ny kontrakt,  selv om han har kontraktudløb i 2025. De vil nemlig sikre sig, at han er tilfreds med sin løn efter købene af Jadon Sancho og Raphael Varane, hvor førstnavne angiveligt tjener £350,000 om ugen.

- De (Manchester United, red.) har snakket med Bruno Fernandes' repræsentanter den seneste måneds tid, siger Fabrizio Romano til sin Youtube-kanal.

- Efter at have hentet Sancho og Varane er det vigtigt for Manchester United at have deres stjernespillere tilfredse med deres lønninger, og derfor er det en prioritet for dem at forlænge med Bruno Fernandes, lyder det fra Fabrizio Romano


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE