Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2021 15:22
Der er kamp om Vestergaard: Spurs får konkurrence fra Rom

AS Roma er angiveligt også interesserede i at hente Southampton-danskeren Jannik Vestergaard.


Danske Jakob Vestergaard har haft blandet med succes i sine første to år i Southampton, men den store stopper har endelig nydt sit endelige gennembrud i denne sæson.

Vestergaard er blevet en fast inventar af The Saints startopstilling, hvilket har givet den danske landsholdsstopper gode muligheder frem mod hans snarlige kontraktudløb med klubben.

Vestergaards kontrakt udløber om 14 måneder, hvilket gør ham interessant for andre klubber til sommer, da prisen forventes at være i bund.

Flere engelske medier har tidligere meldt om konkret interesse fra Tottenham, der vil brygge videre på succesen med at hente Pierre-Emile Højbjerg i Southampton.

De får dog ikke fat i danskeren helt uden konkurrence i og med, at den italienske hovedstadsklub AS Roma også kigger på spilleren.

Det erfarer det italienske medie Tutto Mercato, der hævder, at Roma har fulgt Vestergaard i et stykke tid og nu har forhørt sig hos Southampton omkring tilgængeligheden af spilleren.

28-årige Jannik Vestergaard har spillet samtilige Premier League-kampe for The Saints i denne sæson, hvor han har været skadesfri.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED