AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:07:2020 09:24
Der er en aftale på plads: Havertz kan skifte til Premier League

Kai Havertz er kommet nærmere et skifte til Premier League med de seneste udtalelser.


Det trækker efterhånden op til, at Kai Havertz kommer til at skifte klub denne sommer.

For nu fortæller Leverkusens sportsdirektør, at man har lavet en aftale med den tyske landsholdsspiller om, at han kan få lov til at skifte.

- Vi har en aftale, og hvis den opfyldes, kan han skifte denne sommer. Lige nu er han vores spiller. Vi har vores idéer. Vi ved, hvad han kan præstere, siger Rudi Völler til Bild.

Samtidig er chancen for et skifte til Premier League steget markant, idet Bayern München har meldt sig helt ud af kampen om Havertz i år.

- Vi vil ikke være i stand til at købe Havertz i år, fastslåt Bayerns administrerende direktør, Karl-Heinz Rummenigge, over for Bild.

Chelsea ligner den mest sandsynlige destination for Leverkusen-stjernen, og tidligere på ugen kunne The Telegraph fortælle, at the Blues kommer til at byde på Havertz, når dagens pokalfinale mellem Leverkusen og Bayern München er blevet spillet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED