Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:03:2021 09:56
Der dannes kø: Fem klubber er klar til at signe Abraham til sommer

Ifølge The Telegraph er der ingen risiko for, at Tammy Abraham kommer til at stå uden tilbud på hånden, hvis han forlader Chelsea til sommer.


Tammy Abraham ville foretrække at forblive i Chelsea og være fast starter for sin barndomsklub til karrierens afslutning, men lige nu ligner det mere og mere en barndomsdrøm, som ikke går i opfyldelse. Men tilbud kommer han ikke til at mangle, hvis han forlader Stamford Bridge.

Under Thomas Tuchel har spilletiden for den 23-årige angriber været begrænset, og med rygterne om klubbens jagt på Erling Håland kan Abraham potentielt ende med at stå i en situation, hvor han bliver skubbet endnu længere bagud i angriberhierarkiet.

Derfor har der været adskillige rygter i engelsk presse om, at Abraham ikke selv ønsker at forlænge med klubben i øjeblikket, da han afventer, hvordan situationen udvikler sig. Derudover skulle Chelsea heller ikke afvise et salg.

Kommer det dertil, er der ved at danne sig en kø af interesserede engelske klubber, som gerne vil tilbyde Abraham flere minutter på banen. Ifølge The Telegraph er West Ham, Leicester, Brighton, Southampton og Aston Villa alle på markedet efter en angriber til sommer, og alle anser de Chelsea-forwarden som et godt bud.

Men interessen strækker sig måske også til det europæiske fastland. Juventus, Paris Saint-Germain og Dortmund kunne ende med at stå i en situation, hvor de også har behov for en ny angriber, og der kunne Abraham også komme på tale, melder The Telegraph.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED