AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2019 10:50
Den skyldige: Giggs kritiserer én United-spiller for udligning

Manchester United-legenden bebrejder en Manchester United-spiller for Liverpools udligning.


Det lignede længe, at Manchester United skulle være holdet, der punktede ærkerivalerne fra Liverpools ubesejrede stime, men så poppede en helt fri Adam Lallana op ved bagstolpen og udlignede til slutresultatet 1-1.

Og skal man pege fingre af nogle Manchester United-spillere, bør det være Marcos Rojo, mener Ryan Giggs.

Den argentinske midterforsvarer skulle faktisk slet ikke have været på banen, men en skade til Axel Tuanzebe under opvarmningen betød, at Rojo alligevel fik chancen fra start.

Overordnet set spillede han en fin kamp, men hans positionering under opbygningen til Liverpools mål var helt suspekt.

- Det er mærkeligt, at Rojo ligefrem positionerer sig foran Harry Maguire, for holder han sin position, kan han nemt cleare bolden, siger Giggs til Optus Sport.

- Ashley Young når aldrig ind i feltet, men hvis man holder øje med Rojo, så forsøger han at forudsige, hvor bolden lander, snarere end at dække sin mand.

Problemet var bare, at Rojo ikke kom i vejen for Andrew Robertsons indlæg, som fik lov at passere gennem feltet og hele vejen til bagstolpen, hvor Adam Lallana stod udækket.

Og det var et dumt mål at give væk, mener Giggs, som dog samtidigt også føler, at Liverpool blev belønnet for at lægge pres på Manchester United-defensiven.

- Det er et dumt mål at give væk, men Liverpool havde banket på døren i fem-ti minutter, og Robertson fik pludseligt lov til at slå et indlæg langt inde på Manchester Uniteds banehalvdel, fortæller Giggs.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED