AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2020 22:12
'Den nye van Dijk' forventes at skifte til Chelsea

Xavier Mbuyamba kan blive Chelseas tredje nye sommersigning efter købene af Timo Werner og Hakim Ziyech.


Chelsea har udfordringer i det centrale forsvar, og klubben er nu ved at lande den Xavier Mbuyamba, som siges at være den nye Virgil van Dijk.

Det skriver Goal.

Den 18-årige midtstopper forventes at gennemføre et skifte til Chelsea efter at have tilbragt et år på Barcelonas ungdomsakademi, hvor han valgte at annullere sin kontrakt.

Chelsea inviterede allerede sidste år hollænderen til en prøvetræning, og The Blues var interesseret, men klubbens transferkarantæne gjorde en handel umulig.

Nu ser det i stedet ud til at lykkes for London-klubben at få fingrene i den talentfulde teenager denne sommer, selvom Juventus blandt andre klubber har vist interesse.

I første omgang vil 195 centimeter høje Mbuyamba formentlig ikke indgå i Chelseas førsteholdstrup, men under Frank Lampards ledelse har vejen til førsteholdet for de unge talenter vist sig at være kort.

Måske kan Mbuyamba med tiden udvikle sig til at blive lige så god som Virgil van Dijk, så han også kan leve op til forventningerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED