Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 14:59
Den nye Haaland? Brandvarm Salzburg-bomber under radaren i Everton

Everton har angiveligt skrevet en angriber mere på ønskelisten.


Everton søger en angriber til sommer, efter det er blevet træneren Carlo Ancelotti klart, at han ikke vil gøre aftalen med back up-spidsen Joshua King permanent.

Tidligere var det Orlando Citys spændende 20-årige angriber Daryl Dike, der var på tale i Everton, og nu er en ny spiller havnet på listen.

Det drejer sig om RB Salzburgs 22-årige sambiske angriber Patson Daka, der indtil videre har nydt en formidabel 2020/21-sæson.

Den lynhurtige frontmand har nettet imponerende 23 gange i 19 liga-optrædener i den indeværende sæson, og det er noget, der er interessant i Everton-lejren.

Liverpool Echo erfarer via Daily Star, at The Toffees har konkret interesse i at hente spilleren, som man er interesserede i at købe til sommer.

De hævdes, at Daka er interesseret i et skifte til Premier League, mens han forventes at kunne lirkes fri for cirka 17 millioner pund.

Klubber som Liverpool, Manchester United og Arsenal har alle tidligere været linket med spilleren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED