AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2019 09:26
Den lever endnu: FC Nordsjælland kan fortsat få Steven Gerrards fætter

Daily Mail skriver, at Liverpool fortsat overvejer at udleje Bobby Duncan til Superliga-klubben.


Superligaen får noget ekstra X-faktor, hvis FC Nordsjælland har held med at hente unge Bobby Duncan fra Liverpool.

Sky Sports skrev kort tirsdag, at The Reds havde afvist en etårig lejeaftale fra den danske klub, men skal man tro Daily Mail i dagens avis, så har den engelske klub lagt hovedet i blød og overvejer i øjeblikket forslaget.

18-årige Duncan, som er fætter til ingen ringere end Captain Fantastic, Liverpool-legenden Steven Gerrard, er blandt de største talenter i Merseyside-klubbens akademi, men vejen til førsteholdet er ikke nem at spadsere hos Champions League-vinderne.

Daily Mail skriver, at Duncan er på jagt efter fast spilletid og er åben for at forlade England midlertidigt for at få minutter på banen. Derfor er FC Nordsjællands tilbud også fristende for både spiller og Liverpool;  den danske klub skulle nemlig have lovet angriberen fast spilletid og indvilliget i at betale hele hans løn under lejeopholdet.

Bobby Duncan har ligesom sin kendte fætter en god målnæse og scorede hele 32 mål for Liverpool akademihold sidste sæson. Dermed er det nemt at se, hvorfor FC Nordsjælland ser en ide i at leje den unge mand, men om Liverpool ser det på samme måde, får vi at se.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED