AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 13:55
Den korteste vej til succes: United-komet har knækket målkoden

Manchester Uniteds Mason Greenwood har fundet sin signaturafslutning. Tirsdag blev det igen til mål.


Stortalentet Mason Greenwood åbnede ballet, da Manchester United tirsdag aften slog Brighton med 3-0.

Den 18-årige angriber tog et træk ind i banen fra højre side og sparkede til den med venstreskoen, så bolden strøg ind nederst i det korte hjørne af målet.

Hvis du syntes, der var noget bekendt ved målet og måden, det blev udført på, er du ikke helt galt på den. For det er efterhånden sådan, vi har lært Mason Greenwood at kende. Både som målscorer og især via den skabelon.

Den unge englænder har nu lavet 13 seniormål for Manchester United, og de otte af dem er banket ind i nærmeste hjørne ved foden af stolpen.

Det første faldt i en Europa League-kamp mod Astana i efteråret, hvor Greenwood blev matchvinder i overtiden med en afslutning, der altså nu nærmest er blevet hans varemærke.

Senere fulgte flere europæiske mål mod Partizan Beograd, AZ Alkmaar, LASK, mål mod Rochdale i Liga Cuppen og Everton, Norwich og nu Brighton i Premier League. Alle sat ind med en flad afslutning i det korte hjørne.

Kun målene mod Sheffield United, det ene af to mod AZ Alkmaar, Newcastle, Watford og Tranmere i FA Cuppen blev scoret på anden vis.

Det er derfor ikke helt ved siden af at konkludere, at Mason Greenwood har fundet den korteste vej til succes.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED