AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 21:36
Den Kontraktløse XI: Disse 11 stjerner kan din klub signe på en fri transfer efter midnat

Vi har sat et hold bestående af 11 af de bedste spillere, hvis kontrakter udløber den 30. juni.


Adskillige profiler rundt omkring i europæisk fodbold har skrevet under på kortvartge kontraktforlængelser, som holder dem i deres nuværende klubber frem til sæsonafslutningen.

Men der er også mange spillere, hvis kontrakter udløber i dag, den 30. juni, så de dermed kan skifte på frie transfers fra onsdag af.

Vi har samlet 11 af de bedste spillere, som nu nærmest er free agents.

 

Målmand: Joe Hart

Burnley har meldt ud, at man ikke forlænger med den tidligere Manchester City-målmand, som har set karrieren tage en deroute de seneste fem sæsoner.

Hart er endnu kun 33 år og burde have et par år endnu i sig som målmand.

 

Forsvarere:

Thiago Silva:

Ligue 1-sæsonen blev afsluttet før tid, så Thiago Silva har ikke haft nogen grund til at forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain.

Der er rygter om interesse fra både Arsenal og Everton i den 35-årige brasilianske stjerneforsvarer.

 

Benjamin Stambouli:

Den tidligere Tottenham-forsvarer er endnu ikke fyldt 30, men efter fire sæsoner for Schalke 04 er han nu kun timer fra at forlade klubben.

Han har stadig en relativt god videresalgsværdi og kan også begå sig på den defensive midtbane, så franskmanden er ikke nogen halvdårlig signing.

 

Nathaniel Clyne:

Trent Alexander-Arnold har gjort Clyne helt og aldeles overflødig i Liverpool, men han har vist, at han har evnerne til at begå sig i Premier League - og begå sig godt.

Clyne på en fri signing ville være et scoop for mangt en Premier League-klub.

 

Malang Sarr:

Den kun 21-årige franskmand spiller relativt fast for Nice, som virkeligt må ærgre sig over at miste så stort et talent på en fri transfer denne sommer.

Midtbane:

Mario Götze

Playmakeren fik aldrig samme rolle for Dortmund, efter han vendte tilbage til klubben fra Bayer München, men der er altså tale om en mand, der har afgjort en VM-finale i Tysklands favør og spillet for nogle af verdens største klubber.

På en fri transfer. Han er også kun 28 år, så der er stadig nogle gode år tilbage i ham.

 

Mikel San José:

Den 31-årige basker står til at forlade Athletic Bilbao efter i dag, og han kunne godt være en kontrakt værdig.

José har en fortid for Liverpools akademi, men har spillet for Bilbao siden 2010. Nu står den defensive midtbanespiller så til at skulle finde sig en ny klub for første gang i et årti.

 

Giacomo Bonaventura

Den 30-årige AC Milan-midtbanespiller forlader klubben efter seks år i klubben. Han har spillet relativt fast i denne sæson - 19 kampe, hvor han har kvitteret med tre scoringer.

Med Mino Raiola som agent er der nok ingen tvivl om, at den tidligere italienske landsholdsspiller nok snart skal finde sig en ny klub.

 

Angribere:

Edinson Cavani

Den uruguaynske angriber er lidt et gamble, for han er nu fyldt 33 år og kræver angiveligt en kæmpeløn, men han har også bevist gennem årene, at han er garant for mange mål.

I Paris Saint-Germain nåede han at score 200 af slagsen i 301 kampe. Det er der ikke mange, der kan hamle op med, og der er helt sikkert en klub, der er klar til at give Cavani et skud, nu hvor hans kontrakt udløber.

 

Hatem Ben Arfa:

Ben Arfa ar udråbt til at være et endnu større talent end Karim Benzema, da de begge to kom igennem Lyons talentakademi, og vi har da også set eksempler på franskmandens evner for blandt andre Newcastle.

Han har bare aldrig forvaltet sit talent særligt godt, men en 33-årig Ben Arfa skal nok virke tiltrækkende for mange, nu hvor han har kontraktudløb med Valladolid efter en halv sæson i klubben.

 

Ryan Fraser:

Skotten gad ikke forlænge med Bournemouth, så han kunne færdiggøre sæsonen sammen med det nedrykningstruede hold. Han turde simpelthen ikke risikere at spolere sit sommerskifte ved at pådrage sig en skade inden sæsonafslutningen.

Det kan man jo egentligt godt forstå. Fraser har ikke været i stand til at matche sit niveau fra sidste sæson, hvor kun Eden Hazard lavede flere Premier League-assists, men han har vist, at han bliver en god signing på en fri transfer denne sommer.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED