AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2020 18:07
Den gamle garde: Her er verdens 10 bedste spillere over 30 år

Hvem er den bedste spiller, der er fyldt 30 år? Vi har her givet vores bud – og så også på de ni efterfølgere.


I går tog vi et kig på de ti bedste teenagere netop nu, og nu vender vi så opmærksomheden mod ti spillere, som for længst er forbi teenagetiden.

Det kan sagtens lade sig gøre at være en klassespiller, efter man er fyldt 30 år, og det er nu de spillere, vi ser nærmere på. Her er vores bud på de ti spillere, der er fyldt 30 år.

Spillerne er valgt ud fra deres aktuelle niveau.

10. Josip Ilicic (Atalanta)
Listen er kåret ud fra spillernes aktuelle niveau, og derfor skal Josip Ilicic også være med. Den 32-årige slovener har været formidabel for Atalanta i denne sæson, hvor han er noteret for 21 mål og ni assists i 29 kampe.

9. Sergio Ramos (Real Madrid)
I slutningen af marts fyldte han 34 år, men Sergio Ramos er stadig en klassespiller. Hjerneblødningerne er ikke droppet, men når han holder sig til bare at spille fodbold, er han stadig en af verdens bedste midtstoppere.

8. Karim Benzema (Real Madrid)
Franskmanden har atter fundet målformen, og han har haft gang i en af sine bedste sæsoner. Han er omdrejningspunktet i Real Madrids offensiv, og Benzema kan igen regnes som en af Europas fineste angribere.

7. Ciro Immobile (Lazio)
30 mål i 33 kampe. Man må simpelthen bare tage hatten af for den italienske angriber, der har en kæmpe andel i, at Lazio er en alvorlig udfordrer til Juventus i kampen om det italienske mesterskab.

6. Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal)
Selvom den hurtige angriber er fyldt 30 år, bomber han stadig mål ind for Arsenal. Han sættes også jævnligt i forbindelse med større klubber, og det siger meget om hans kvaliteter.

5. Toni Kroos (Real Madrid)
Efter en dårlig 2018/19-sæson er tyskeren vendt tilbage på sit tårnhøje niveau i denne sæson. Han styrer igen midtbanen hos Real Madrid, og han har stadig flere gode år i sig.

4. Sergio Agüero (Manchester City)
Gabriel Jesus er ikke helt tilfreds med at sidde på bænken så ofte, men han kan altså bare ikke vippe Sergio Agüero af pinden som førstevalg. Argentineren bliver bare ved med at præstere på et højt niveau.

3. Robert Lewandowski (Bayern München)
Vanvittige 39 mål i 33 kampe er det blevet til for polakken i denne sæson. Det er helt uhørt, og han er måske bedre end nogensinde, selvom han er fyldt 31 år.

2. Cristiano Ronaldo (Juventus)
35 år gammel men stadig hamrende god. Portugiseren har en jernfysik, og den holder ham knivskarp på øverste niveau. Han scorer mål på samlebånd, og selvom han ikke længere er helt så hurtig, er han en af verdens allerbedste spillere.

1. Lionel Messi (Barcelona)
Dåbsattesten siger 32 år, men Lionel Messi spiller stadig på et uhørt højt niveau. Han er verdens bedste spiller, og derfor er han naturligvis også den bedste spiller over 30 år.

Boblere: Ángel Di María, Marco Reus, Sergio Busquets, Luis Suárez, Thomas Müller


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED