AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2020 18:44
Den er god nok: Tottenham forhandler med Real Madrid

Tottenham arbejder på en transfer, der kan sende Gareth Bale tilbage til London-klubben. Det erfarer The Athletic-journalist.


Tilbage i 2013 skiftede Gareth Bale fra Tottenham til Real Madrid.

Nu kan han være på vej tilbage til London-klubben. Det skriver den respekterede The Athletic-journalist, Charlie Eccleshare.

- Tottenham har en reel interesse i at bringe Gareth Bale tilbage, og der er dialog. Daniel Levy fører an i jagten. Det er en svær handel at få på plads, men Tottenham håber ikke at det er umuligt, skriver Charlie Eccleshare på Twitter.

Ifølge The Independent har Gareth Bale sænket sine lønkrav til £250,000 om ugen, mens Real Madrid vil kræve £20 millioner, hvis de skal sælge ham på permanent basis.

Ved at leje ham ud er Real Madrid klar over, at han vil vende tilbage næste sommer og have en mindre værdi. Derfor ønsker de at sælge ham denne sommer. 

Real Madrid er angiveligt også villig til at dække en del af Gareth Bales løncheck ved et skifte, fordi Zinedine Zidane er desperat efter at få ham væk.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED