AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2022 11:30
Den britiske regering til Premier League: "I bestemmer selv"

Det er Premier League som organisation, der skal beslutte, om weekendens kampe skal afvikles.


Der herskes i øjeblikket stor tvivl, om der er Premier League-fodbold på programmet denne weekend.

Flere sportsbegivenheder er allerede blevet aflyst eller udsat, men der er endnu ikke truffet en beslutning omkring Premier League.

Den britiske regering har nu meldt ud, at det er Premier League som organisation, der selv skal beslutte, om de vil fortsætte med at spille eller udsætte kampene.

- Der er ikke krav om, at sportsbegivenheder skal udsættes eller aflyses. Beslutningen om, at sportsbegivenheder skal afvikles, er organisationernes beslutning. Organisationer vil måske ønske at bære sorte armbånd og holde et minuts stilhed før kampen, lyder det i en pressemeddelelse med titlen 'Guidance for the Period of National Mourning' ifølge The Athletic.

Premier League har angiveligt et møde i dag klokken 12.00, hvorefter der vil blive truffet en beslutning om kampene i 7. spillerunde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE