Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2020 21:29
Den bedste manager nogensinde? Guardiola slår imponerende CL-rekord

Er Pep Guardiola den bedste manager nogensinde? Døm selv.


12. Det højeste tal - og bedste udmærkelse - på den danske karakterskala. Men tallet 12 er nu også det antal, som den nuværende Manchester City-træner, Pep Guardiola, har avanceret et hold fra gruppespillet.

Med 1-0-sejren over Olympiakos i Piræus onsdag aften - der blev hevet i land via Phil Fodens scoring - er englænderne nu videre til ottendedelsfinalerne.

Det er dog langt fra første gang, den tidligere Barcelona- og Bayern München-træner, Pep Guardiola, har ført et hold videre fra gruppespillet.

12 gange - ud af 12 mulige - har han således formået at være blandt de to øverste i et Champions League-gruppespil. Det er der ingen andre managere, der kan prale af. En imponerende bedrift.

 

 

Retfærdigvis skal det dog skrives, at Pep Guardiola mestendels har stået i spidsen for i forvejen etablerede klubber på den internationale scene.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED