AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:09:2022 15:48
Deler vildt billede: Cristiano Ronaldo smurt ind i blod

Cristiano Ronaldo var involveret i en grim kollision lørdag aften. Se billedet nederst i artiklen.


Den portugisiske verdensstjerne Cristiano Ronaldo blev smurt ind i blod, da han lørdag aften var involveret i en grusom kollision med Tjekkiets målmand, Tomas Vaclik.
 
United-angriberen var i kamp om bolden i luften, hvor begge spillere havde til hensigt at få fat i bolden.
Episoden, der skete i det 13. spilminut af kampen, efterlod Ronaldo på græsset ganske groggy og med blod løbende ned af sig.
 
Du kan se billedet af Cristiano Ronaldo nederst i artiklen.
 
Han fik efterfølgende lægelig behandling på banen, men kunne senere vende tilbage i aktion med bandage om næsen.
 
I det hele taget var det ikke nogen god kamp personligt for Ronaldo, som også begik straffespark i kampen, da bolden rørte hans hånd. Patrik Schick formåede dog ikke at eksekvere fra ellevemeterpletten.
 
Portugal vandt kampen med 4-0 på to mål af Diogo Dalot fra Manchester United, et enkelt af Bruno Fernandes fra samme klub, inden Diogo Jota fra Liverpool slukkede og lukkede med sit mål.
 
Med den store sejr, er Portugal dermed klar til at møde Spanien på tirsdag. Her skal portugiserne undgå at tabe, hvis man vil videre til semifinalerne i Nations League. Her skulle Cristiano Ronaldo også være klar til at spille en rolle.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE