AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 16:45
Dele Alli: Aggressivitet en del af mit spil

Dele Alli mener, at han er blevet mere rolig, men han vil altid være aggressiv i sin spillestil.


Dele Alli scorede søndag sit fjerde mål i lige så mange kampe for Tottenham, da han og holdkammeraterne hjemme på White Hart Lane besejrede Southampton 2-1. Dermed er den 20-årige midtbanespiller kommet stærkt tilbage efter sit røde kort i Europa League-kampen mod Gent i sidste måned:

- Jeg mener uden tvivl, at jeg er blevet mere rolig, men det er vigtigt at sige, at jeg ikke vil lægge mit aggressive spil helt på hylden, siger den unge englænder. 

I sidste måned fik Dele Alli direkte rødt, da han stemplede en Gent-spiller omkring knæet. I sidste sæson fik han ligeledes tre spilledagskarantæne for en episode med Claudio Yacub fra West Bromwich. Trods det røde kort i sidste måned mener Dele Alli alligevel, at han har lært af sine fejl:

- Jeg vil aldrig sige undskyld, fordi jeg prøver at vinde alle kampe. Men nogle ting sker og dem må man lære af og det har jeg også gjort. 

- Manageren ved, hvilken spiller jeg er og vi har haft nogle gode samtaler og han har støttet mig meget. Jeg er også stadig ung og lærer og udvikler mig hele tiden, slutter Dele Alli. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED