Debutant på tavlen i Chelsea-sejr

Af Morten Bruun Jørgensen
02.11.2022 Kl. 21:55
Chelsea vandt 2-1 mod Dinamo Zagreb, og undervejs kom debutanten Denis Zakaria på måltavlen.

Graham Potter valgte at give Denis Zakaria sine første minutter på banen i Chelsea-trøjen, da The Blues mødte Dinamo Zagreb i den sidste kamp i Champions League-gruppespillet, og det skulle vise sig at være en god idé.

For schweizeren, der til sidst i sommerens transfervindue blev lejet i Juventus, leverede en rigtig god præstation for London-klubben, og han kom også på tavlen før pausen.

Inden da havde Dinamo Zagreb fået den bedste start på kampen, da Bruno Petkovic allerede efter syv minutters spil udnyttede skidt forsvarsspil af Chelsea til at bringe det undertippede udehold foran.

Godt ti minutter senere fik Raheem Sterling udlignet med sin første scoring i ti kampe for Chelsea, og før pausen lykkedes det altså også for Zakaria at bringe hjemmeholdet foran.

Efter pausen så Graham Potter ud til at have den kommende kamp i weekenden mod Arsenal i tankerne, da han efter godt en times spil valgte at tage både Kalidou Koulibaly, Pierre-Emerick Aubameyang og Kai Havertz ud.

Zakaria fik yderligere syv minutter på banen, inden han blev taget ud i en vellykket debut for Chelsea, der også endte med at vinde opgøret 2-1.

The Blues havde allerede inden kampen sikret sig førstepladsen i sin gruppe.