Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2020 13:50
Deadline overskredet: Manchester United håber stadig på Sancho-signing

Manchester United har ikke opgivet håbet om at købe Jadon Sancho, selvom Dortmunds deadline er overskredet.


10. august var den deadline, som Dortmund havde sat for et salg af Jadon Sancho. Nu er englænderen rejst med på klubbens træningslejr, hvor forberedelserne til næste sæson starter.

Men selvom Dortmund nu hævder ikke at ville sælge stjernespilleren, har Manchester United ikke tænkt sig at give op og vente til januar eller næste sommer.

Det skriver London Evening Standard.

Ifølge avisen har Manchester United aldrig set Dortmunds deadline som en seriøs stopper for at hente Sancho til Old Trafford i dette transfervindue.

Der har længe været forhandlinger i gang mellem de to klubber, men de er fortsat langt fra hinanden, selvom Sancho siges at være opsat på at skifte til den mest vindende Premier League-klub.

Dog har Sancho dog trænet med som vanligt hos Dortmund, og han har dermed ikke gjort som Ousmane Dembélé og Pierre-Emerick Aubamyang, som strejkede forud for deres skifter til henholdsvis Barcelona og Arsenal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED