Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2021 08:17
De ved, det bliver svært: Storklub gør sig klar til at overtale Klopp om skifte

90 Min erfarer, at der kan opstå en situation, hvor der igen er bud efter Jürgen Klopp.


Bayern München ved, at det ikke bliver nogen nem opgave, for Jürgen Klopp fortalte for nyligt, at han havde i sinde at ære sin kontrakt med Liverpool. Ikke desto mindre er den tyske storklub ved at forberede sig på, at det måske bliver aktuelt at tage sine bedste talegaver i brug i forsøget på at lokke Klopp tilbage til Tyskland.

Det erfarer 90 Min.

For selvom Bayern ikke er interesseret i at afskedige Hansi Flick, fortæller kilder til mediet, at man internt i klubben har en fornemmelse af, at den 56-årige succestræner kan forlade Allianz Arena for at overtage det tyske landshold, når Joachim Löw stopper efter denne sæson.

Det tyske fodboldforbund skulle angiveligt have haft enten Flick eller Jürgen Klopp i kikkerten til jobbet som landstræner. Klopp bliver det ikke, da Liverpool-manden har taget afstand fra det offentligt ved at insistere på, at han vil blive i Liverpool frem til sit kontraktudløb i 2024.

Netop de udtalelser betyder også, at Bayern udmærket godt ved, at det måske bliver en umulig opgave at lokke Klopp til. Ikke desto mindre agter de at prøve, hvis situationen opstår, hvor Flick pludselig forlader dem.

Ifølge 90 Min er Klopp frustreret over Liverpools rekruttering gennem de seneste 12 måneder, men som mediet understreger, er "frustreret" ikke lig med, at han nødvendigvis "ønsker at forlade klubben".

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED