AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2020 10:36
De største flops: Her er sæsonens 10 værste PL-signings til prisen

Vi kommer her med vores bud på 10 spillere, som ikke har levet op til det beløb, der blev betalt for dem.


Moise Kean - Everton

Det var ret stort, at Everton signede et af de største italienske talenter sidste sommer, da man hentede Keane for knap £25 millioner fra Juventus.

Men spilletiden har været noget nær minimal, og når Kean har spillet, er det ikke ligefrem fordi, at målene er raslet ind.

Han står noteret for én scoring og to assists i 19 Premier League-optrædener, men med sine kun 19 år er der selvfølgelig stadig gode chancer for, at han udvikler sig til en fænomenal spiller i fremtiden.

Joao Cancelo - Manchester City

Manchester City betalte £58 millioner for portugiseren ifølge Transfermarkt, men han har ikke haft mere gennemslagskraft end Danilo, som han afløste.

Han har kun været brugt i 10 Premier League-kampe denne sæson og har kvitteret med hverken mål eller assists, så det er lidt svært at se, hvorfor man valgte at investere så stor en sum penge på ham.

Tanguy Ndombele:

Han er Tottenhams dyreste signing til dato, men har alligevel måttet indfinde sig med en rolle som indskifter i store dele af sæsonen.

Skader har haft en indflydelse, men det virker ikke til, at José Mourinho har stor tiltro til franskmanden, hvis attitude han flere gange har kritiseret.

Nicolas Pépé - Arsenal

Det hele har ikke været skidt, og man kan godt se, at den ivorianske winger har masser af talent.

Han har bare kun vist det i glimt, og når Arsenal betaler £72 millioner for dig, ville man måske forvente en spiller, der leverede konsistent fra kamp til kamp.

Der er formentligt tale om den klassiske omstillingssæson, og noget kunne tyde på, at Mikel Arteta har haft en gavnlig effekt på rekordsigningen.

Joelinton - Newcastle

Adskillige klubber slog sine transferrekorder sidste sommer, og Newcastle betalte £40 millioner for den store brasilianske angriber.

De penge har han slet ikke vist tegn på, at han er værd. Tværtimod har han været en nedgradering ift. Salomon Rondon.

Kun ét mål og to assists har han lavet i Premier League, men Newcastle er heldige umiddelbart at være sluppet for nedrykningskampen, for det er svært at tro, at Joelinton ville skyde dem fri af den.

Roberto Jimenez:

Den spanske målmand blev hentet på en fri transfer som backup for Lukasz Fabianski, men han kunne slet ikke klare mosten, da han pludseligt blev kastet i aktion efter polakkens skade.

Han lavede det ene drop efter det andet, og Manuel Pellegrini har efter sin fyring udtalt, at spanieren på mange måder var skyld i, at West Ham fyrede ham, da målmanden simpelthen kostede dem alt for mange points.

Roberto blev udlejet til Alaves sidste måned efter kun en halv sæson, hvilket siger noget om, hvor horribel han var.

Pablo Fornals:

Endnu en West Ham-signing fra Spanien, som ikke har haft nogen nem omstilling til Premier League.

På papiret kunne The Hammers have en relativt frygtindgydende offensiv med Fornals og Anderson, men den spanske driblekonge har ikke leveret varerne.

Et mål og tre assists er det blevet til i 24 Premier League-kampe, og for 230 millioner kroner er det ikke alverden, West Ham har fået.

Danny Drinkwater - Burnley/Aston Villa

Først blev han udlejet til Burnley, men Sean Dyche følte åbenbart ikke, at Chelsea-lejesvenden havde niveauet til at spille for The Clarets, for han blev stort set ikke brugt.

Nu er Drinkwater havnet hos Aston Villa i forsøget på at redde klubben fra nedrykning, men han har set rusten ud og lignet en mand helt ude af kampform - hvilket jo er ganske logisk.

Che Adams - Southampton

Southampton lavede fede præsentationsvideoer, da man signede Adams sidste sommer, men for £15 millioner har han slet ikke været pengene værd.

Han har fået spilletid i 20 Premier League-kampe denne sæson, men har endnu ikke scoret sit første mål for The Saints, som heldigvis har haft Danny Ings at klynge sig til i stedet.

Sébastien Haller - West Ham

West Ham elsker at signe angribere, men der er godt nok langt mellem snapsene. Franske Haller virkede dog som en ambitiøs signing, og havde West Ham haft en bedre sæson, havde han måske også præsteret bedre.

Men for £36 millioner er det kun blevet til seks mål og to assists. Det er ikke rystende ringe, men alle havde nok ventet sig mere af den store angriber.

Stor bobler: Harry Maguire - Manchester United

Maguire har ikke været dårlig, men har han været £80 millioner værd, når man kan se, hvad Liverpool fik for £75 millioner i form af Van Dijk?

Det har han nok ikke, selvom man kan se, at der gemmer sig en fremtidig United-kaptajn i den engelske forsvarsstyrmand.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED