AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2023 22:52
De Gea på vej væk? United lurer på ny målmand

Frygten for, at David de Gea ikke forlænger kontrakten med Manchester United, betyder, at klubben nu ser sig om efter en anden førsteholdsmålmand.


Manchester United har indstillet sigtekornet på en ny førsteholdsmålmand forud for sommerens transfervindue.

Det skyldes en frygt for, at David de Gea forlader klubben efter sæsonen.

De Røde Djævle er i øjeblikket i gang med forhandlingerne om en ny kontrakt til den spanske keeper, som har stået 529 kampe for klubben.

LÆS OGSÅ: Ny udvikling i Greenwood-sagen

De Gea er lige nu den bedst betalte spiller i klubben, hvor han tjener 375.000 pund om ugen. Imidlertid er der under Erik ten Hag blevet indført et nyt lønloft, som betyder, at en spiller i Manchester United maksimalt kan tjene 250.000 pund om ugen.

Onsdag lød det, at de Gea havde afvist Manchester Uniteds første kontrakttilbud, og det har sat jagten på en ny målmand i gang.

Det er den schweiziske avis Blick, der skriver, at United optrapper interessen i Gregor Kobel fra Borussia Dortmund.

Den schweiziske landsholdskeeper har blot været på kontrakt siden skiftet fra Stuttgart i 2021, men den seneste formkurve gør ham eftertragtet.

Aftalen med Bundesliga-klubben gælder frem til 2026, men klubben fra Westfalenstadion skulle være klar til at tilbyde ham en lønforhøjelse for at lokke ham til at blive.

Dortmund har sat en pris på mellem 300 millioner kroner og 372 millioner kroner for schweizeren, og det ligger inden for Manchester Uniteds økonomiske rammer.

Det kan dog gøre, at klubben på andre positioner må drosle lidt ned for forbruget.

LÆS OGSÅ: Arsenal-legende i spil til Premier League-job

LÆS OGSÅ: Advarer Erik ten Hag: Drop det


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE