AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 13:38
De Gea indrømmer: Jeg vil gerne være United-kaptajn

Den spanske målmand, der angiveligt har skrevet under på en ny seksårig aftale med Manchester United, drømmer også om at blive anfører for klubben.


Han er ikke ene om det, men nu har David de Gea også meldt sig ind i kampen om at blive  Manchester Uniteds klubkaptajn for den kommende sæson.

Den spanske målmand skulle efter alt at dømme have skrevet under på en ny seksårig kontrakt, som gør ham til verdens bedst betalte målmand.

Og med en ny kontrakt på plads føler De Gea, der dog ikke officielt har bekræftet forlængelsen, at det er på tide at prøve kræfter med livet som kaptajn for klubben.

- Jeg har været anfører i visse kampe, og selvfølgelig ville det være fantastisk at være kaptajn for en klub som Manchester United. Det er fantastisk, så selvfølgelig vil jeg gerne være kaptajn næste sæson, sagde spanieren til journalister under klubbens pre season-tour i Asien.

- Det er min niende sæson for klubben, og jeg er blandt de mest erfarne spillere. Jeg bliver nødt til at vise det på banen og hjælpe de unge med at forstå, hvad det betyder at repræsentere Manchester United.

Skulle David de Gea ende med at blive tildelt anførerbindet, så er målsætningen også klar fra spanierens side.

- Vi skal forbedre os meget. Vi er Manchester United, og vi skal kæmpe med om trofæerne. Når man bærer dette klublogo, så skal man give alt for at få klubben tilbage til toppen, fortalte målmanden.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED