AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 14:04
De Gea to blame? Eksperter kritiserer efter Xhaka-scoring

David De Gea så ikke godt ud, da Granit Xhaka scorede i weekenden, men skal Manchester United-målmanden have skylden for målet?


Fra godt 26 meters afstand sparkede Granit Xhaka mod mål i kampen mellem Arsenal og Manchester United, og i første omgang så schweizerens forsøg ud til at være lige på David De Gea, men ud af det blå ændrede bolden bane og snød den spanske målmand.

Straks blev det diskuteret, om David De Gea skulle have gjort bedre i forsøget på at redde afslutningen fra Arsenal-spilleren, og det blev også taget op i studiet hos 6’eren, hvor Brian Laudrup og John ”Faxe” Jensen agerede eksperter.

De er hver især enige om, at David De Gea ikke så godt ud i situationen, og at den spanske landsholdsmålmand lavede en fejl.

Bedøm selv – og hør eksperternes vurdering i klippet herunder.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED