AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2018 17:42
De Bruyne: Pointrekord bliver meget svært at slå

Manchester City har slået flere Premier League-rekorder i denne sæson. Pointrekorden er én af dem, og den bliver svær at overgå i fremtiden, mener Kevin De Bruyne.


100 point.

Så mange point fik Manchester City skrabet sammen i den forgange Premier League-sæson, og det er ny pointrekord.

Undervejs i sæsonen har the Citizens slået et hav af Premier League-rekorder, og de har fejet det meste modstand væk på deres vej. Den overlegenhed er ikke tidligere set i Englands bedste fodboldrække, og spørger man Kevin De Bruyne, bliver det også svært for en klub at nå op på siden af Manchester Citys vilde pointantal.

- Vi vidste alle, at hvis vi kunne nå 100 point, ville det være så specielt og formentlig meget svært at opnå igen. Det var den eneste ting at spille for, og hvis man slutter sæsonen på den måde – i det sidste minut med sæsonens sidste spark og man får 100 point – så føles det utroligt, siger den belgiske midtbanespiller til Goal.

Det lykkedes først for Manchester City at vinde sæsonens sidste kamp, og dermed nå op på 100 point, til allersidst mod Southampton, hvor Gabriel Jesus fik scoret til 1-0. Efterfølgende blev dén scoring nærmest fejret som om, at mesterskabet først da var sikret.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED