AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:02:2020 22:22
De Bruyne bankede kriseramte West Ham på plads i City-sejr

De forsvarende engelske mestre besejrede uden stort besvær West Ham onsdag aften.


Klubbens karantæne fra europæisk fodbold lod ikke til at påvirke Manchester City onsdag aften, da de anført af Kevin de Bruyne havde nemt ved at banke West Ham 2-0 på Etihad Stadium.

Mesterskabet er så godt som tabt for The Citizens, men Kevin de Bruyne har stadig en assistrekord, der skal sættes, og den kom den belgiske stjerne nærmere sæsonens assist nummer 16.

Med et flot hjørnespark serverede han bolden lige i pandebrasken på Rodri, der kunne score sit første Premier League-mål i City-trøjen.

I anden halvleg forsøgte De Bruyne igen at åbne op for West Ham-defensiven med småspil omkring feltet, men noget tilfældigt endte bolden for stjernens egne fødder, og så huggede han den selv køligt ind.

Med nederlaget forbliver West Ham under nedrykningsstregen, mens Manchester City fortsat ligger på andenpladsen i Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED