AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:01:2021 19:30
De bedste fra den næstbedste: 10 Championship-spillere som PL-holdene bør signe

Vi har taget et kig på 10 spillere fra The Championship, som sikkert sagtens kunne begå sig på højeste plan.


Max Aarons - Norwich

Manchester United ser angiveligt den 21-årige højreback som et muligt alternativ til Wan-Bissaka, som stadig halter noget i den offensive del af spillet.

Den unge back spiller fast for Norwich og vil fremover stepperne med masser fart i støvlerne, og han har også tidligere været rygtet til både Arsenal og Tottenham.

 

Ismaila Sarr - Watford:

Han er blevet sammenlignet med landsmanden og vennen Sadio Mané, og der var også interesse fra både Liverpool og Manchester United i sommertransfervinduet.

Særligt sidstnævnte står stadig og mangler en højrekant, og det er ikke utænkeligt, at The Red Devils kunne finde på at prøve at leje eller signe Sarr permanent denne januar.

Sarr har leveret nogenlunde habilt efter nedrykningen med fire scoringer og to assists.

 

Ivan Toney - Brentford:

Thomas Frank og Brentford solgte Ollie Watkins for en solid sum til Aston Villa, men heldigvis har The Bees haft Ivan Toney til at overtage.

Med sine 16 scoringer og fire assists er den 24-årige englænder i en brandvarm duel og titlen som topscorer i The Championship.

 

Adam Armstrong - Blackburn

Toneys duel er lige nu med Armstrong, som også har scoret 16 mål, men lavet en assist mindre end Brentford-angriberen.

Den 23-årige englænder er blevet rygtet til blandt andre Everton.

 

Harry Souttar - Stoke

Stoke kunne stadig godt blande sig i kampen om en oprykning, og den 22-årige forsvarer med et rigtigt babyfjæs høster fortjent ros for sine præstationer for The Potters.

Tre Man of the Match-titler er det blevet til, og han står enormt stærkt i luftspillet.

 

Emiliano Buendia - Norwich:

Arsenal skulle være i kontakt med den argentinske playmaker, som selv ønsker et skifte til The Emirates. Man forstår godt, hvorfor Mikel Arteta er fan, for Buendia har været fyr og flamme for førerholdet i The Championship.

Syv scoringer og seks assists er det blevet til i 19 kampe, og han viste allerede sidste sæson, at han kunne være blandt de mest chanceskabende spillere i Premier League.

 

Lewis Cook - Bournemouth:

The Cherries er godt i gang med at bounce direkte tilbage i Premier League, og Lewis Cook er atter en af holdets profiler efter at have lidt en slem skade, som holdt ham ude næsten hele forrige sæson.

Den centrale midtbanespiller er en glimrende dribler med et godt øje for afleveringen i dybden, og så kommer han også i vejen for relativt meget rent defensivt.

 

Todd Cantwell - Norwich

Cantwell tiltrak angiveligt interesse fra blandt andre Liverpool og Manchester United sidste sæson, men ingen af de to klubber valgte at springe til - måske fordi The Canaries krævede omkring £20 millioner for den 22-årige englænder.

Han har ikke helt leveret på samme niveau efter nedrykningen, men er prisen lavere nu, kunne man meget vel forestille sig, at der stadig var interesse fra en række Premier League-klubber.

 

Ben Cabango - Swansea

Den kun 20-årige waliser med det utroligt fede navn er allerede fast mand i forsvaret for Swansea, som ser ud til at  være godt på vej tilbage til Premier League. Det skyldes i høj grad en bundsolid defensiv, som kun har lukket 13 mål ind.

Han er er ordentligt brød, som vinder enormt mange luftdueller, samtidigt med at han statistisk set også kommer i vejen for meget langs jorden.

Tilbage i december fik han sin debut for det walisiske landshold.

 

Marcus Forss - Brentford

Den unge finske angriber drager angiveligt interesse fra blandt andre Tottenham, som er ivrige efter at tilføje flere stortalenter til truppen og akademiet.

21-årige Forss har scoret fem mål i The Championship efter kun 389 minutter på banen.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE