Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

De 10 mest overvurderede spillere i Premier League

Af Redaktionen
09.10.2022 Kl. 12:00
Vi kigger her på de ti mest overvurderede spillere i Premier League.

Hvad er definitionen på en overvurderet spiller? Det er en spiller, der bliver talt godt om, men som sjældent leverer varen på grønsværen.

Dem er der en hel del af i Premier League, og i denne artikel kigger vi på de spillere, som simpelthen ikke leverer det, der forventes af dem.

Herunder ser vi nærmere på de mest overvurderede spillere i verdens bedste liga.

Harry Maguire
Han blev købt som verdens dyreste forsvarsspiller, da Manchester United hentede ham i Leicester, men det er vist fuldstændig fair at sige, at han slet ikke har levet op til, hvad der var forventet af ham.

Den ene fejl efter den anden har især præget Maguires seneste tid for Manchester United, hvor han dog nu er røget på bænken, men han spiller fortsat for det ellers så stærke engelske landshold.

Maguire kan selvfølgelig ikke gøre for, at prisen på ham var tårnhøj, men han har ikke været god nok på trods af det, og han er i den grad definitionen på en overvurderet spiller.

Emerson Royal
Han har spillet for Barcelona, og nu lader han til at være førstevalget på højre wingback hos Tottenham, men det gør bestemt ikke brasilianeren til nogen særlig god spiller.

Defensive fejl og dumme beslutninger præger Emerson Royal, som derudover heller ikke bidrager med særlig meget i det offensive spil.

Han er helt sikkert en spiller, som Tottenham havde forventet mere af, og han har fået markant mere ud af sin karriere hidtil end kvaliteterne egentlig tilsiger.

Caglar Söyüncü
Det er efterhånden et par sæsoner siden, at den tyrkiske landsholdsspiller var på toppen af sin karriere. På det tidspunkt spillede han imidlertid en rigtig flot halvsæson, og det lever han fortsat højt på.

Selvom han nu er røget ud i kulden hos Leicester, bliver han i den store fodboldverden fortsat rangeret som en dygtig forsvarsspiller.

Sagen er dog blot sådan, at Söyüncü med sine store bevægelser laver for mange fejl, der kaster mål af sig til modstanderen, mens han bestemt heller ikke kan siges at være gode venner med kuglen for fødderne.

Adama Traoré
Traoré er i den grad også definitionen på en overvurderet spiller. Han har én spidskompetence i form af sin ekstreme fart, men den formår han bare ikke at bruge særlig godt.

Kantspilleren kan ofte komme forbi sin direkte modspiller ved at tage et langt træk, men herefter løber det som oftest ud i sandet, fordi hans afslutninger og indlæg i størstedelen af tilfældene er direkte elendige.

Han får samtidig også mere opmærksomhed end hans kvaliteter tillader, fordi han er veltrænet og er blevet kendt for at smøre sine arme ind i babyolie. Nogen klassespiller er han dog langt fra.

Donny van de Beek
Manchester United-fans har længe spurgt sig selv, hvorfor hollænderen ikke spiller mere for De Røde Djævle. På trods af skiftende managere er midtbanespilleren blevet siddende på bænken, og det skyldes simpelthen bare, at han mangler den fornødne kvalitet.

Han har fået sine chancer for at præstere, og det er efterhånden flere år siden, at han leverede for Ajax i den noget svagere hollandske liga, hvor en lang række spillere tidligere har set godt ud for senere at falde igennem.

En af dem af Donny van de Beek, som bare aldrig kommer til at have niveau til at spille for Manchester United.

Joe Gomez
I 2019/20-sæsonen var Joe Gomez god, og han lignende en ny klassespiller for Liverpool, men sidenhen har en skade sat en stopper for hans udvikling, der nu er gået fuldstændig i stå.

Gomez er blevet overhalet af Ibrahima Konaté og Joel Matip, og når han spiller nu, er slet ikke med den samme selvtillid som for tre sæsoner siden.

Englænderen er blevet 25 år, og det er på tide, at man får øjnene op for, at han er langt fra de bedste midtstoppere i Premier League.

Christian Pulisic
I glimt har har den amerikanske landsholdsprofil formået at bevise sit værd i Chelsea, men generelt har der været alt for langt mellem snapsene for kantspilleren, der især har været plaget af mange, mindre skader.

Når han får chancen for Chelsea nu, bidrager han som oftest med nul og niks, og det er efterhånden ret vildt, at han stadig bliver ved med at få minutter for The Blues med tanke på, at han ikke scorer eller laver assists.

Pulisic havde så stort et potentiale, men det er aldrig blevet indfriet, og nu er han bare en overvurderet spiller, som bliver ved med at få en kamp hist og pist for Chelsea.

Andreas Pereira
I flere år var brasilianeren udråbt som et af næste store håb i Manchester United, men selvom han fik chancen flere gange, formåede han aldrig at gribe den.

Sidenhen har han været udlejet flere gange, hvor præstationerne har været noget blandede, og nu er han havnet i Fulham, hvor han er tiltænkt en ganske vigtig rolle som 10’er på midtbanen.

Indtil videre er der dog ikke meget, der tilsiger, at brasilianeren er andet end en overvurderet spiller.

Ruben Neves
År efter år er den portugisiske midtbanespiller blevet rygtet til større klubber, men han er aldrig kommet videre fra Wolverhampton, hvor han render rundt på midtbanen og ikke har udviklet sig.

Han blev kendt for at score nogle vilde langskudsmål, men dem er der blevet færre af, og Neves er en af de evighedstalenter, som er blevet skreget op til det helt store uden at kunne leve op til det.

Han spiller stadig fast for Wolverhampton, men han bliver overstrålet af aldrende Joao Moutinho, mens den yngre landsmand Matheus Nunes også er bedre end ham.

Hakim Ziyech
Der var så store forventninger til Hakim Ziyech, da han efter nogle virkelig flotte sæsoner i hollandsk fodbold tog skridtet videre til Chelsea.

Her har han imidlertid slet ikke præsteret kontinuerligt, og Ziyech ligner mest af alt en spiller, som bør finde sig en ny klub snarest muligt for at få gang i karrieren igen.

I Chelsea har der været alt for langt mellem snapsene, men han bliver stadig set som en utrolig dygtig spiller. Sådan er virkeligheden dog bare ikke lige nu.

Læs også vores bud på de 10 mest undervurderede spillere her.

Annonce