AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 11:39
David Silva opfordrede Unai Emery til at takke ja til Arsenal

Unai Emery fortæller, at det var Manchester City-spilleren, som opfordrede ham til at prøve kræfter med Premier League.


Et tilfældigt sammenstød med David Silva i en elevator i Valencia havde stor indflydelse på, at Unai Emery efter to sæsoner som Paris Saint-Germain takkede ja til tilbuddet om at blive Arsene Wengers afløser på The Emirates.

Det fortalte den spanske Arsenal-træner efter gårsdagens kamp mod Manchester United. 

- I slutningen af sidste sæson løb jeg ind i David Silva i en elevator i Valencia, og han sagde: "Coach, hvis du kan, så burde du tage til England,"  fortæller Emery til Cadena Cope.

Silva, som nåede at spille to sæsoner for Emery i Valencia, inden han i 2010 skiftede til Manchester City, var ikke den første spiller til at lovprise Premier League til Emery.

- Jeg kan huske, da den spanske målmand Cesar kom til Valencia efter en sæson for Tottenham, og han fortalte mig, at hvis jeg kunne, skulle jeg en dag drage til Premier League.

Nu hvor Arsenal-træneren selv har fået syn for den bedste engelske fodboldrække, kan han godt se, hvorfor hans tidligere spillere opfordrede ham om at prøve kræfter med Premier League.

- Jeg kan kun sige positive ting om mit ophold fra den første dag og frem til nu, fortæller Emery. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED