AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 22:14
David Silva advarer Liverpool: I er favoritter til CL, men turneringen er sindssyg

David Silva mener, at Liverpool er favoritter i Champions League-finalen, men han advarer dem mod at vide sig for sikre grundet den vilde Champions League-sæson.


Champions League skuffer sjældent, og denne sæsons udgave af den forjættede turnering har på ingen måde skuffet - comebacks, vilde resultater og masser af mål. 

Begge semifinale-opgør med Liverpool og Tottenham som aktører var næsten uvirkelige. Liverpool vendte 3-0 mod FC Barcelona, og Tottenham skød sig i finalen i det absolut sidste minut mod Ajax. 

Nu mødes de to mandskaber i finalen den 1. juni, og Citys David Silva mener, at Liverpool er favoritter, men spanieren opfordrer dem til at passe på, da man aldrig ved, hvad der sker i fodbold. 

- I teorien er Liverpool favoritter, fordi de har haft så god en sæson, men alt kan ske i en kamp, fortalte City-spilleren til den spanske radiostation Onda Cero

- Vi har allerede set, at Champions League har været sindssyg i den her sæson. Vi har fået mål i de sidste minutter og vilde comeback. Alt kan ske. 

Manchester City røg ud til Tottenham i Champions League i endnu en vild kamp. Første opgør vandt Tottenham med 1-0 hjemme, mens andet opgør endte 4-3 til Manchester City, hvorefter Spurs gik videre på reglen om udebanemål. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED