AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2021 09:17
David Moyes vil have Jesse Lingard tilbage

David Moyes og West Ham er eftersigende interesserede i at hente Jesse Lingard tilbage til London.


Han spillede som lyn og torden under sit lejeophold i foråret for West Ham.

Nu hvor han er tilbage på bænken i Manchester United, vil Moyes have Lingard tilbage i West Ham-truppen. Det skriver Mirror Football. 

- Du er nødt til at købe de rette spillere. Selvfølgelig vil vi forstærke truppen, så vi kan blive ved med at udfordre i toppen, fortæller han til avisen.

Jesse Lingard spillede fænomenalt for West Ham i den halve sæson, hvor han var lejet ud. Klubben ville dog ikke sælge ham permanent til West Ham. 

Nu er han derfor tilbage på bænken i Manchester United, hvor spilleminutterne har været få. Han har dog alligevel scoret to mål - et af dem endda mod West Ham. 

Det vides dog ikke om den midltertidige United-træner, Ralf Rangnick, har planer om at bruge Lingard. Hvis han viser sig at passe ind i hans spillestil, kan det pludselig blive svært for Moyes og co. at få fingrene i ham. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE