AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:09:2022 13:55
Dansker bekræfter interesse fra to Premier League-klubber

Matt O’Riley fortæller om interesse fra Premier League henover sommeren.


Den danske U21-landsholdsspiller Matt O’Riley har gang i en kometkarriere, hvor han er blevet en profil for skotske Celtic efter at være skiftet fra MK Dons i januar, og det førte til rygter om interesse fra flere Premier League-klubber i løbet af sommeren.

Både Manchester United og Liverpool blev nævnt som klubber, der havde kig på midtbanespilleren, men det er to andre klubber, som danskeren selv nævner.

- Jeg ved godt, at Leicester viste meget interesse for mig. Og jeg tror også, at Newcastle var der. Men det var ikke noget med, at nogen af dem gav et bud. Hvis ikke der kommer et bud, så er det ikke særlig konkret i mit hoved, siger han til tipsbladet.dk.

Matt O’Riley, der i dag er blevet udtaget til det danske U21-landshold, som skal møde Kroatien i to playoff-kampe, startede i sidste uge inde i Champions League-kampen mod Real Madrid.

Han har kontrakt med Celtic frem til sommeren 2026.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE