AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2022 20:22
Dansk succestræner om Brighton-interesse: "Smigrende"

Dansker er i spil til jobbet hos Brighton. Nu kommenterer han på interessen.


The Athletic skrev tidligere onsdag, at den danske succestræner Bo Svensson sættes i forbindelse med det ledige trænersæde hos Brighton.

Og nu har Mainz-træneren overfor B.T. kommenteret på interessen.

- Det er da smigrende, hvis det er rigtigt. Ellers har jeg ikke så meget at forholde mig til lige nu - for mit vedkommende er det ikke konkret lige nu. Men hvis der er hold i det, er jeg da smigret over det - uden at sige alt for meget om det, siger Bo Svensson til avisen.

Jobbet hos Brighton er ledigt, efter at klubbens daværende manager, Graham Potter, i sidste uge forlod klubben til fordel for en stilling hos Chelsea.

Ligesom Potter, har Svensson også rykket sin klub med flere længder, og det er der flere, som nu er begyndt at få øjnene op for.

Svensson er ikke den eneste kandidat til Brighton-jobbet, hvor også Bodø/Glimts Kjetil Knutsen er i spil.

Svensson var i forrige sæson med til at overleve i Bundesligaen med Mainz, hvor det ellers så sort ud, da han tiltrådte i januar 2021. I sidste sæson sluttede klubben på en ottendeplads, og i denne sæson er man aktuelt placeret som nummer seks.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE