AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 12:38
Dansk Premier League-komet drømmer om Champions League

Philip Billing drømmer om at spille for en storklub og dermed også prøve sig af i Champions League.


Philip Billing har fået 15 kampe fra start i denne sæson og en profil for Huddersfield-mandskabet.

For kort tid siden var David Wagner ude med store roser til Philip Billing ved at udpege ham som den bedste 22-årige i verden. 

Den unge dansker er glad for mængden af spilletid, men han har større drømme end blot spilletid i Premier League.

- Lige nu er min ambition bare at spille hele tiden. Men på sigt er der meget, jeg gerne vil opnå. Jeg vil gerne have en stor karriere i Premier League og forhåbentligt komme til at spille for en storklub en dag. Og prøve at spille i Champions League. Jeg vil også gerne prøve at spille et VM - og de andre store slutrunder, siger Billing til BT og tilføjer: 

- I det hele taget opnå det, som en topspiller opnår. For jeg tror helt bestemt, at jeg har kvaliteterne til at blive en topspiller. Men lige nu handler det om Huddersfield, og så må vi se, hvad der sker i fremtiden, slutter Billing.

Philip Billing er blevet noteret for en enkelt scoring i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED